Київенерго нарахувало жителям столиці 3,6 мільярда боргу за тепло

Київенерго нарахувало жителям столиці 3,6 мільярда боргу за тепло

Укрінформ
Напередодні нового опалювального сезону борг споживачів столиці України за тепло становить 3,6 млрд грн.

Про це Укрінформу повідомили в ПАТ "Київенерго".

"Заборгованість столичних споживачів теплової енергії перед ПАТ "Київенерго" на 1 серпня склала 3,6 млрд грн. Найбільшу заборгованість за тепло, опалення і гарячу воду перед "Київенерго" мають населення і ЖЕО столиці – 1,4 млрд грн та 761 млн грн відповідно", - зазначили в компанії.

Критична ситуація з розрахунками за опалення і гарячу воду зберігається в Деснянському (188,5 млн грн) і Святошинському (183,5 млн грн) районах.

Сумарна заборгованість населення за опалення і гарячу воду перед "Київенерго" на 1 серпня 2017 становила 1,4 млрд грн. Заборгованість жителів столиці за опалення становить 874,1 млн грн, борг за гарячу воду – 538,9 млн грн.

Читайте також: Ахметов перерахував 1,32 мільярда за купівлю трьох обленерго

У перерахунку на одного жителя району найбільші борги перед компанією за опалення і гарячу воду мають жителі Печерського району – 2,7 тис. грн.

Серед житлових будинків максимальну заборгованість за послуги компанії накопичили споживачі Подільського району – 5,8 млн грн (вул. Вишгородська, 45), Печерського – 2,8 млн грн (вул. Євгена Коновальця, 44а) та Солом'янського – 1,9 млн грн (вул. Михайла Донця, 2А).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-