ДТП із сином Шуфрича: слідчі призначили ряд експертиз

ДТП із сином Шуфрича: слідчі призначили ряд експертиз

Укрінформ
Столичні поліцейські встановлюють обставини автопригоди, у якій постраждав пішохід, слідчі розпочали кримінальне провадження.

Про це повідомляє у неділю поліція Києва у Фейсбуці

"Аварія трапилась вчора близько 22:30 у Печерському районі Києва: автомобіль Bentley на пішохідному переході збив чоловіка. Потерпілого із травмами тіла «швидка» доставила в лікарню... Неподалік від місця події виявили камери відеонагляду, записи з яких будуть вилучені у встановленому законодавством порядку. Для з’ясування обставин і механізму автопригоди будуть проведені експертизи, зокрема технічного стану машини, автотехнічна та фототехнічна", - йдеться у повідомленні.

За інформацією поліції, встановлено, що на момент аварії в салоні іномарки разом із водієм 1994 року народження перебував його товариш. Також відомо, що авто не належить водієві, а було взяте в оренду.

Читайте також: Першу допомогу збитому Шуфричем-молодшим пішоходу надав син головного рабина України

В прес-службі поліції повідомили, що під час спілкування з правоохоронцями водій пройшов тест на визначення стану сп’яніння і пройшов дослідження в лікарні: результати показали, що чоловік тверезий. Разом із тим, у нього взяли аналізи для встановлення наявності наркотичного сп’яніння.

За попередньою інформацією лікарів, у потерпілого - закрита черепно-мозкова травма, переломи передпліччя та гомілки. Тож слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Водій співпрацює зі слідством, його закордонний паспорт долучено до матеріалів кримінального провадження. Автомобіль вилучили і доставили на арештмайданчик.

В прес-службі народного депутата Нестора Шуфрича (фракція "Опозиційний блок") запевнили, що Шуфрич-молодший співпрацюватиме зі слідством.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-