Вибух на Грушевського: постраждала сім’я, яка вийшла на святкову прогулянку

Вибух на Грушевського: постраждала сім’я, яка вийшла на святкову прогулянку

Відео
Укрінформ
Від вибуху в Урядовому кварталі Києва постраждали члени однієї родини, які приїхали на святкування Дня Незалежності з іншого регіону.

Про це на брифінгу заявив очільник Національної поліції Сергій Князєв, повідомляє "Еспресо.TV".

За словами Князєва, невідомі особи близько другої години дня кинули вибуховий пристрій з боку Маріїнського парку. В результаті вибуху госпіталізовані троє людей.

"Йшла сім'я, яка прибула до Києва, просто гуляла. Всім громадянам була надана медична допомога", - наголосив начальник Нацполіції.

Він розповів, що постраждала родина - чоловік, жінка і їхня доросла дитина, які прибули на святкування з іншого регіону. Уже за кілька секунд після вибуху їм надали меддопомогу представники Нацгвардії, що перебували поблизу.

Князєв також повідомив, що поліція відкрила провадження за ч. 1 статті 115 Кримінального кодексу - замах на вбивство.

Читайте також: Турчинов вважає, що вибух на Грушевського міг бути терактом

Наразі правоохоронці досліджують рештки вибухового пристрою та з'ясовують усі обставини цього інциденту.

Як повідомлялося, сьогодні о 14:06 до поліції надійшло повідомлення про вибух невідомого предмета на вулиці Грушевського у Києві, внаслідок якого постраждало двоє людей. Згодом стало відомо, що потерпілих троє.

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Турчинов на місці події висловив думку, що вибух поблизу Кабінету міністрів міг бути заздалегідь спланованим терактом.

Водночас речниця Служби безпеки України Олена Гітлянська заявляла, що основною версією вибуху на вулиці Грушевського у Києві є хуліганство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-