У Києві арбітражний керуючий вимагав $600 тисяч хабара

У Києві арбітражний керуючий вимагав $600 тисяч хабара

Фото
Укрінформ
Співробітники Служби безпеки України спільно з Генпрокуратурою викрили у Києві арбітражного керуючого на вимаганні 600 тисяч доларів США.

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

«Правоохоронці встановили, що посадовець був призначений господарським судом Київської області ліквідатором одного з підприємств регіону, яке перебуває в стадії банкрутства. Оперативники спецслужби задокументували, що зловмисник спільно з директором збанкрутілого підприємства та ще одним посібником вимагали від представника комерційної структури шістсот тисяч доларів США. У таку суму вони оцінили допуск бізнесмена до участі в аукціоні з продажу цілісного майнового комплексу підприємства та гарантували перемогу в конкурсі», - йдеться у повідомленні.

За даними СБУ, співробітники спецслужби затримали двох спільників у центральній частині Києва під час отримання «першого внеску» - 30 тисяч американських доларів. Одночасно у столиці був затриманий і організатор оборудки, арбітражний керуючий, поінформували в прес-центрі.

Читайте також: На Волині СБУ затримала поліцейського на хабарі 130 тисяч гривень

Трьом зловмисникам оголошено про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 368-4 Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання фігурантам справи запобіжного заходу.

Триває досудове слідство.

Фото: СБУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-