Убивство біля

Убивство біля "Чернігівської": поліція знайшла гільзи 5,45 мм та автомат "Калашникова"

Відео
Укрінформ
За попередньою інформацією, підозрюваних у вбивстві чоловіка на паркувальному майданчику ТРЦ "Проспект", що знаходиться біля станції метро Чернігівська у Києві, двоє.

Про це заявив начальник Головного управління Національної поліції у м. Києві Андрій Крищенко.

"Встановлено, що потерпілий - це громадянин Російської Федерації,1964 року народження. Попередньо відомо, що підозрюваних було двоє. Після вбивства вони втекли з місця на автомобілі", - розповів Крищенко.

Читайте також: Біля "Чернігівської" вбили росіянина - МВС

У поліції також зазначають, що на місці злочину правоохоронці вилучили гільзи калібру 5,45 мм, автоматичну зброю системи "Калашникова", пристрій невстановленої марки для відстрілу гумових куль та інші речові докази.

Наразі відпрацьовуються всі версії та мотиви злочину, а також триває комплекс заходів, спрямованих на затримання зловмисників.

У відділі комунікації поліції Києва інформують, що відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань Деснянського управління поліції. Розпочато кримінальне провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує до 15 років позбавлення волі.

Як повідомлялося, вчора близько 22:30 у Деснянському районі столиці по вулиці Гната Хоткевича біля торговельного центру "Проспект" на паркові убили чоловіка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-