Вибух у Києві: Кабмін тримає ситуацію на контролі

Вибух у Києві: Кабмін тримає ситуацію на контролі

Укрінформ
Кабінет міністрів тримає на контролі ситуацію з подолання наслідків вибуху у житловому будинку в Києві.

Про це повідомляє Урядовий портал у Facebook.

"Кабінет міністрів України, Міністерство внутрішніх справ та Державна служба з надзвичайних ситуацій тримають на контролі перебіг подій у зв'язку з вибухом у житловому будинку в Києві і роблять все необхідне для ліквідації наслідків трагедії", - йдеться у публікації.

Як повідомлялося, близько 13:30 у суботу по проспекту Голосіївський, 70, в другому під’їзді триповерхової житлової будівлі стався вибух невідомого походження без послідуючого горіння. Внаслідок вибуху сталося обрушення перекриття між другим і третім поверхом та покрівлі. Пошкоджено сім квартир на двох поверхах. Загинула 1 особа, постраждалі з травмами різного ступеню важкості госпіталізовані до лікарень. Їм надається вся необхідна допомога. Причина вибуху встановлюється.

Читайте також: Вибух у Києві: рятувальники намагаються витягнути людину з-під завалів

До ліквідації наслідків вибуху залучено 81 співробітника різних служб. Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, голова Національної поліції Сергій Князєв та голова ДСНС Микола Чечоткін перебувають на місці події і відстежують ситуацію. Попередні результати розслідування передаються до Кабінету міністрів.

Глава уряду Володимир Гройсман, коментуючи подію, підкреслив, що уряд робитиме все необхідне для подолання наслідків вибуху та надання допомоги постраждалим.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-