Вибух у Києві: рятувальники намагаються витягнути людину з-під завалів

Вибух у Києві: рятувальники намагаються витягнути людину з-під завалів

Укрінформ
Рятувальники зараз намагаються витягнути одну людину з-під завалів частини будинку у Києві, який постраждав від вибуху газу.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила начальник прес-служби Головного управління ДСНС у місті Києві Світлана Водолага на місці події.

«Зараз шукають людину. Треба підняти 4 блоки, там знаходиться людина. Точно ми знаємо, що там є одна людина. Проводяться роботи з таким розрахунком, що можливо ще хтось є. Зараз кран поїхав і знімають балки. Балки піднімуть і ми далі будемо розбирати. Його телефон (постраждалого - ред.) дзвонить, знаємо, що він лежачий», - сказала вона.

Також Водолага зазначила, що у будинку, частина якого обвалилася, всього 15 квартир. Але вона поки що не володіє інформацією, скільки з них знищені повністю, а скільки частково.

Читайте також: Держава допоможе постраждалим від вибуху в Києві - Гройсман

Територію біля будинку огороджено біло-червоною стрічкою. На місці перебувають рятувальники, а також працівники поліції. Представники поліції не пропускають нікого за межі обмежувальної стрічки. Біля обваленого будинку велика кількість машин швидкої медичної допомоги та ДСНС, кілька авто патрульної поліції.

Як повідомлялося, близько 13:30 у суботу у Голосіївському районі по проспекту Голосіївський, 70  в другому під'їзді триповерхової будівлі стався вибух.

Внаслідок вибуху сталося обрушення перекриття між другим і третім поверхом та покрівлі.

Постраждало 7 осіб, 3 особи від госпіталізації відмовились, інші троє з травмами різного ступеню важкості госпіталізовані до лікарні. Одна людина - жінка 1971 року народження - загинула.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-