У Києві суші з ресторану вклали у лікарню 16 осіб

У Києві суші з ресторану вклали у лікарню 16 осіб

Укрінформ
Київський міський лабораторний центр МОЗ зареєстрував 16 випадків захворювання на гостру кишкову інфекцію, можливо пов’язаних із вживанням харчових продуктів в закладі громадського харчування.

Про це повідомила прес-служба ГУ Держпродспоживслужби у Києві. 

"Всі хворі перебувають на стаціонарному лікуванні в клінічній лікарні №4 та №9. Хворі пов’язують свої отруєння із вживанням суші «Каліфорнія», «Філадельфія», «Унагі», «Золотий дракон» та інші", - йдеться у повідомленні. 

У середу, 28 червня, спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві було здійснено позаплановий захід (обстеження) суб’єкта господарювання. 

Продукція, яка пов’язана із можливим отруєнням, вилучена. Зразки продуктів харчування відібрані для лабораторних досліджень.

28 червня підприємство ТОВ «Суші Ленд Євразія» по вул. Дмитрівська, 2а Шевченківського району, з яким пов’язано отруєння, тимчасово припинило свою діяльність.

Громадянам, які вживали продукти харчування, пов’язані з даним суб’єктом господарювання, у випадку клінічних ознак захворювання варто звертатись до лікувально-профілактичних закладів.

Епідеміологічне розслідування випадків захворювання триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-