Поліція відкрила кримінальну справу про підпал на Хрещатику

Поліція відкрила кримінальну справу про підпал на Хрещатику

Укрінформ
За фактом пожежі на Хрещатику в Києві слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 - умисне знищення або пошкодження майна. Причини пожежі встановлять під час слідства.

Про це інформує прес-служба поліції Києва.

Зазначається, що подія сталася вчора о 16:57 на вулиці Хрещатик Шевченківського району столиці. До правоохоронців районного управління поліції надійшло повідомлення про задимлення на даху колишнього центрального гастроному.

На місце події, йдеться у повідомленні, виїхали слідчо-оперативна група, керівництво районного управління поліції та пожежники. Правоохоронці перекрили частину вулиць Хрещатик та Богдана Хмельницького і забезпечили безперешкодний під'їзд спецтехніки.

О 21:04 рятувальники повністю ліквідували пожежу, внаслідок якої, інформують у поліції, повністю знищені другий та третій поверхи приміщення центрального гастроному, а також пошкоджені перекриття будівлі.

«За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Остаточна причина пожежі буде встановлена під час слідства, у тому числі за результатами призначених експертиз», -  сказано в повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-