У київському метро запевняють, що придбані до здорожчання поїздки не

У київському метро запевняють, що придбані до здорожчання поїздки не "згорять"

Укрінформ
У Київському метрополітені нагадали, що з 15 липня планується запровадження нового тарифу. При цьому всі поїздки, записані на картку зі знижками за старими тарифами (50 і більше поїздок по 3,5 грн), залишаться дійсними.

Про це повідомляє КП "Київський метрополітен" на своїй сторінці у Facebook.

Придбані проїзні квитки також будуть валідними до закінчення терміну їхньої дії.

"Всі поїздки, записані на картку зі знижками (50 поїздок по 3,5 грн; загалом на картку можна записати 100 поїздок), залишаться дійсними. Придбані проїзні квитки також будуть валідними до закінчення терміну дії", - йдеться у повідомленні.

У метрополітені також зазначили, що для жетонів планується короткий перехідний період та нетривалий період обміну на кількох станціях.

"На станціях з невеликим пасажиропотоком до виведення з обігу жетон буде реалізовуватися в автоматах. Каси працюватимуть тільки з електронними засобами оплати", - наголошується також у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, київська влада планує з 15 липня підвищити вартість проїзду у міському пасажирському транспорті - метрополітені, автобусі, трамваї, тролейбусі, фунікулері та міській електричці. Зокрема, вартість однієї поїздки автобусом, трамваєм, тролейбусом, фунікулером встановлюється у розмірі 4 грн (зараз 3 грн). Поїздка в столичному метрополітені коштуватиме 5 грн (зараз 4 грн). При використанні пластикової безконтактної картки ціна однієї поїздки в метро становитиме від 5 грн (при поповненні на 1-9 поїздок) до 4,5 грн при поповненні на 50 поїздок. Вартість разового квитка на міську електричку становитиме 5 грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-