Через акцію “Безвіз” у центрі Києва до 13 червня обмежать рух

Через акцію “Безвіз” у центрі Києва до 13 червня обмежать рух

Укрінформ
У столиці на час проведення суспільно-мистецької акції та концерту «БЕЗВІЗ» заборонять рух усіх видів транспорту, шлях курсування яких проходить через місця проведення заходу.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

"Так, для забезпечення монтажу та демонтажу сценічних конструкцій на Європейській площі перекриють першу полосу Європейської площі зі сторони «Українського дому» з 05:00 7 червня до 23:00 13 червня", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що також буде перекрито рух транспорту:

із 22:00 9 червня до 06:00 11 червня на Європейські площі (від Володимирського узвозу до Поштової площі); від вул. М. Грушевського до Петрівської Алеї; від вул. Трьохсвятительської до перетину з вул. Костьольною; вул. Михайлівську на перетині з вул. Костьольною; від вул. Хрещатик до вул. Б. Хмельницького;

із 8:00 10 червня до 24:00 11 червня вул. Хрещатик до вул. Богдана Хмельницького, вул. Великою Житомирською, вул. Володимирською та Софійською площею до Володимирського проїзду.

Окрім того, з 05:00 7 червня до 23:00 13 червня буде перекрито підземні пішохідні переходи від Філармонії до виходу з «Українського дому».

У КМДА повідомили, що на цей час внесуть зміни в роботу маршрутів наземного пасажирського транспорту загального користування, шлях курсування яких проходить через місця проведення заходу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-