Киянин з’їв в'яленого карася і захворів на ботулізм

Киянин з’їв в'яленого карася і захворів на ботулізм

Укрінформ
У столиці зареєстровано ще один випадок захворювання на ботулізм у киянина, який вживав в'ялену рибу промислового виробництва, придбану в торгівельній мережі міста.

Про це повідомляє Держпродспоживслужба з посиданням на інформацію Державної установи "Київський міський лабораторний центр МОЗ України".

"Хворий 20.05.2017 р. придбав в’яленого карася (виробник – ФОП Меркулов А.В.) в гіпермаркеті "АШАН" ТОВ "АШАН УКРАЇНА  ГІПЕРМАРКЕТ", за адресою: м. Київ, проспект Генерала Ватутіна, 2. Хворий вживав в їжу рибу в’ялену 28.05.2017, 30.05.2017 відчув погіршення стану здоров’я, 31.05.2017 звернувся за медичною допомогою - встановлено попередній діагноз ботулізм та госпіталізовано до реанімаційного відділення Олександрівської клінічної лікарні м. Києва", - йдеться у повідомленні.

За інформацією Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області, зазначена продукція може реалізовуватись в мережі ТОВ «Альянс Маркет», ТОВ «АШАН УКРАЇНА ГІПЕРМАРКЕТ», ТОВ «ГРУПА РІТЕЙЛУ УКРАЇНИ», ТОВ «ЛАБР», ПП «Дівіал», ТОВ «ДЖУНА», ТОВ «АМІАТА», ТОВ «ТВІЧ», ТОВ «НОРДОН», ТОВ «НАГВАЛЬ ФІШ», ТОВ «ЮНІВЕРСАЛ ФІШ КОМПАНІ».

Як повідомляв Укрінформ, зареєстровано два випадки захворювання на ботулізм і один летальний випадок у мешканців Києва, які вживали у їжу в'ялену рибу промислового виробництва, придбану в торгівельній мережі міста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-