Обшуки відбулися в кабінеті голови Окружного адмінсуду Києва

Обшуки відбулися в кабінеті голови Окружного адмінсуду Києва

Оновлено
Укрінформ
Обшуки у приміщенні Окружного адміністративного суду Києва проводилися в кабінеті його голови Павла Вовка людьми з нашивками "НАБУ".

Про це заявив суддя Окружного адмінсуду Богдан Санін у коментарі телеканалу "112 Україна", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"О 7 годині ранку нам надійшла інформація від охоронця про те, що певні особи з нашивками "НАБУ", які представилися працівниками НАБУ, попросили відкрити приміщення суду. Охоронець їх впустив і вони зайшли до кабінету до голови суду Вовка Павла В`ячеславовича... З його кабінету було винесено чорні пакети, які були опечатані. Що там було вилучено, ми не бачили", - сказав Санін.

За його словами, люди, які назвалися працівниками НАБУ, повідомили, що обшук також проходить за місцем проживання голови суду. На робочому місці Вовк відсутній. 

Суддя-спікер також повідомив, що працівники НАБУ не надали ордера на обшук, а після його завершення - протоколу про вилучення речей.

"Нам не показували ордер на обшук. Павло Вовк відсутній, але є два його заступники. Вони попросили надати процесуальний документ, який посвідчує, що тут відбувається. Жодних процесуальних документів нам надано не було. Також нам не надали протоколи про вилучення", - зазначив він.

Наразі в НАБУ не коментують ситуацію з обшуками в голови Окружного адмінсуду столиці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-