У Києві з середини літа може здорожчати проїзд у громадському  транспорті

У Києві з середини літа може здорожчати проїзд у громадському транспорті

Укрінформ
У столиці з 15 липня може подорожчати проїзд у громадському транспорті.

Відповідний проект розпорядження "Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів і вартості проїзних квитків у міському пасажирському транспорті, який працює у звичайному режимі руху" оприлюднений на сайті КМДА.

Планується встановити вартість поїздки в метро на рівні 5 гривень замість нинішніх 4 грн, а в наземному транспорті - 4 гривні замість 3 гргрн.

"…Встановити тарифи на перевезення пасажирів у міському пасажирському транспорті - метрополітені, автобусі, трамваї, тролейбусі, фунікулері, який працює у звичайному режимі руху… Встановити вартість разового квитка на перевезення міською електричкою, яка працює у звичайному режимі руху, у розмірі 5,00 грн", - йдеться в документі.

Зазначається, що кількість поїздок, яка може бути одноразово придбана на пластикову безконтактну картку, не може перевищувати 50 одиниць. Загальна кількість поїздок, яка може бути придбана на пластикову безконтактну картку, не може перевищувати 100 одиниць.

"Термін дії пластикової безконтактної картки становить 6 місяців з дати придбання або останнього поповнення незалежно від кількості невикористаних поїздок. При цьому вартість невикористаних поїздок, що залишилися на пластиковій безконтактній картці, термін дії якої закінчився, не повертається", - йдеться у проекті постанови.

У разі прийняття документа він набере чинності з 15 липня 2017 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-