Сьогодні в Києві відкриється відновлений велотрек

Сьогодні в Києві відкриється відновлений велотрек

Укрінформ
20 травня 2017 року о 20:00 відбудеться спортивно-мистецька акція з нагоди відкриття повернутого у власність киян та відновленого Київського велотреку.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

«Спортивно-мистецька акція «Київський велотрек - нове життя» - це свято європейського рівня, що поєднує в собі мистецьку, спортивну, культурно-розважальну, патріотичну та соціальну складову. На глядачів цієї суботи чекає екстрим-шоу, лазерне шоу та інтерактивна 3D відео-інсталяція «Історія Київського велотреку», - йдеться в повідомленні.

Інтерактивна відео-інсталяція розповість киянам про історію велотрека чорно-білими хронікальними кадрами старого Києва, демонстрація яких супроводжуватиметься проїздом велосипедистів у костюмах різних історичних періодів. На екрані художніми анімаційними засобами в супроводі відповідної музики буде зображено життя велотреку - від початку будівництва до повного його занепаду, а потім і відродження. Завершиться інсталяція появою на екрані зображення велотреку в його теперішньому стані, після чого почнеться виступ вело-екстремалів.

Спортивно-цирковий перформанс відбудеться за участю акробатів та інших представників циркового мистецтва. Також у перформансі візьмуть участь танцюристи, міми та вокалісти. Кульмінацією перформансу стане хореографічно-спортивний флешмоб. Усе дійство супроводжуватиметься лазерним шоу та відео-інсталяцією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-