Київенерго каже, що “не дозбирало” 5 мільярдів за тепло - не платять

Київенерго каже, що “не дозбирало” 5 мільярдів за тепло - не платять

Укрінформ
Заборгованість столичних споживачів теплової енергії перед ПАТ "Київенерго" станом на 1 квітня становила 4,8 млрд грн.

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі "Київенерго".

При цьому у компанії зазначають, що у перерахунку на одного мешканця найбільші борги за опалення та гарячу воду мали мешканці елітного Печерського району.

Найбільшу заборгованість за тепло, опалення та гарячу воду перед "Київенерго" мають населення та житлово-експлуатаційні організації столиці – 2,2 млрд грн та 904,1 млн грн відповідно. Суттєву заборгованість за опалення та гарячу воду накопичив державний бюджет. На 1 квітня 2017 року заборгованість організацій, які фінансуються з держбюджету, становила 181,5 млн грн, а борг держбюджету з компенсації пільг та субсидій – 1,2 млрд грн.

Критична ситуація з розрахунками за опалення та гарячу воду зберігається у Деснянському (293,8 млн грн) та Святошинському (260,5 млн грн) районах.

Сумарна заборгованість населення за опалення та гарячу воду перед "Київенерго" станом на 1 квітня 2017 року становила 2,2 млрд грн. Заборгованість мешканців столиці за опалення становить 1,8 млрд грн, а борг за гарячу воду – 446,2 млн грн.

У перерахунку на одного мешканця району найбільші борги перед Компанією за опалення та гарячу воду мають мешканці Печерського району – 3,4 тис. грн.

Серед житлових будинків максимальну заборгованість за послуги Компанії накопичили споживачі Подільського району – 7 млн грн (вул. Вишгородська, 45), Печерського – 4,2 млн грн (вул. Щорса, 44а) та Солом’янського – 3,1 млн грн (вул. Михайла Донця, 2а).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-