Віталій Кличко: цього року на ремонт дворів виділять 100 мільйонів

Віталій Кличко: цього року на ремонт дворів виділять 100 мільйонів

Укрінформ
На ремонт міжквартальних проїздів та прибудинкових територій Київрада планує виділити 100 млн грн.

Про це Київський міський голова Віталій Кличко заявив під час виїзної інспекції із главами районів, повідомляє сайт КМДА.

Мер оглянув капітально відремонтований двір за адресою вул. Будівельників, 27, 27-А, 29, який виконали у вересні 2016 року. Вартість ремонту склала близько 490 тис. грн. Також капітальний ремонт у сусідніх дворах із бюджетом 420 тис. грн запланують під час коригування Програми соціально-економічного розвитку.

За словами Віталія Кличка, цього року в столиці на ремонт дворів Київрада має виділити 100 млн грн. При цьому до Київради надійшли бюджетні запити на капітальний ремонт міжквартальних проїздів і прибудинкових територій на 300 млн.

«Ми беремо на себе завдання розв’язати проблеми, які не вирішувалися десятками років. У Києві потребують капремонту 407 міжвартальних проїздів і прибудинкових територій. Відверто кажучи, 100 млн – 10 млн на район – це невелика сума, тому ми будемо вибирати найбільш занедбані території, щоб виправити ситуацію з інфраструктурою», – зазначив Віталій Кличко у коментарі журналістам.

Міський голова також закликав голів районів тісніше співпрацювати з депутатами-мажоритарниками Київради, щоб більш ефективно вирішувати проблеми територій. Оскільки на цей рік на здійснення повноважень депутатам виділили набагато більше коштів, ніж минулі роки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-