Поліція з'ясовує, хто замурував київський «Сбербанк»

Поліція з'ясовує, хто замурував київський «Сбербанк»

Укрінформ
Поліція не відкривала кримінальне провадження за фактом замурування відділення російського «Сбербанку» на вулиці Володимирській у Києві, наразі проводиться перевірка.

Про це у вівторок Укрінформу повідомила керівник відділу комунікації Головного управління Національної поліції в місті Києві Оксана Блищик. 

«Всі повідомлення, в тому числі від адміністрації (банку — Ред.), зареєстровані в журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Шевченківського управління поліції. На цей час не має інформації про кримінальне провадження», - сказала вона.

Блищик наголосила, що наразі поліція проводить перевірку за даним фактом.

Як повідомляв Укрінформ, 13 березня кількадесят активістів із прапорами «Правого сектору» та партії «Національний корпус» замурували вхід до відділення «Сбербанку Росії» на вулиці Володимирській у Києві. Крім того, за допомогою балончиків із фарбою вони написали «RUS BANK» на ролетах, якими закриті вікна відділення банку. Адміністрація «Сбербанку Росії» тимчасово призупинила роботу відділення на вулиці Володимирській і звернулась із заявою до правоохоронних органів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-