У Києві серійний нападник на банки залишає по собі шоколадки

У Києві серійний нападник на банки залишає по собі шоколадки

Фото, відео
Укрінформ
Київська поліція розшукує серійного нападника (віком 50-55 років) на банки, які він грабує з 2007 року та залишає шоколадки або цукерки - це, так би мовити, його "фірмовий" почерк.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Правоохоронцями оголошено винагороду у розмірі 100 тисяч гривень за сприяння у його встановленні та затриманні.

«Останній епізод пограбування стався минулого тижня по вулиці Васильківській у Голосіївському районі Києва. Опівдні чоловік зайшов у приміщення одного з комерційних банків і, погрожуючи зброєю, змусив віддати йому гроші. Отримавши готівку, зловмисник спокійно залишив фінансову установу», - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці, які прибули на місце пригоди, ретельно оглянули приміщення та прилеглу територію, поспілкувалися з працівниками. Окрім цього, поліція вилучила записи із камер відеоспостереження. Саме вони й зафіксували фігуранта - чоловіка віком приблизно 50-55 років, в окулярах, одягненого у темне пальто.

Працівники карного розшуку встановили, що на рахунку правопорушника вже більше десятка аналогічних пограбувань, які він вчиняє із 2007 року. Чоловік обирає банки, в яких немає охорони. До того ж, жодного разу він не застосовував зброю під час погроз. У декількох випадках грабіжник навіть називався клієнтом банку та вимагав відвести його до кабінету директора, якого змушував відчиняти сейф із грошима.

«Зазвичай після кожного такого злочину як "компенсацію" чоловік залишає шоколадки або цукерки. Це, так би мовити, його "фірмовий" почерк», - розповів співробітник столичного карного розшуку Сергій Руденко.

Більше того, аналізуючи поведінку підозрюваного, оперативники зробили висновок, що діє він завжди дуже спокійно і врівноважено.

На даний час працівники київської поліції проводять комплекс оперативно-розшукових заходів, спрямованих на встановлення та затримання зловмисника за скоєння розбійних нападів на банківські установи.

Правоохоронці звертаються до громадян із проханням надавати корисну для розшуку інформацію, яка допоможе затримати злочинця. За сприяння у його встановленні та затриманні оголошено винагороду у розмірі 100 тисяч гривень.

Корисну для слідства інформацію можна повідомити за телефонами: 102 або (098)8681888, або ж звернувшись до найближчого відділення поліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-