З 1 квітня пільговики зможуть їздити в метро лише за

З 1 квітня пільговики зможуть їздити в метро лише за "карткою киянина"

Укрінформ
З 1 квітня 2017 року безоплатний проїзд у столичному метрополітені пільговим категоріям населення міста Київ надається виключно на підставі "картки киянина".

Про це під час брифінгу в понеділок повідомив керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко, передає кореспондент Укрінформу.

"З 1 квітня цього року проїзд у метрополітені для пільговиків відбуватиметься виключно за допомогою "картки киянина". Впродовж останніх років ми вже тричі переносили вказану дату, але на сьогодні 1 квітня 2017 року є остаточною датою", - сказав Бондаренко.

Він нагадав, що картку киянина може отримати будь-яка особа, яка зареєстрована на території міста Київ, або постійно працює чи навчається на цій території. "Отримати її (картку - ред.) можна через відділення "Ощадбанку". Для цього необхідно мати паспорт, довідку про присвоєння ідентифікаційного номера, довідку з роботи, якщо ви не проживаєте в Києві, або довідку з навчання. Для пільгових категорій необхідно звертатися в районні управління соціального захисту населення. Час виготовлення "картки киянина" становить 14 днів", - розповів чиновник.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-