Столична влада разом із учасниками АТО створили

Столична влада разом із учасниками АТО створили "Муніципальну варту"

Укрінформ
У Києві створено нове громадське формування з охорони громадського порядку та державного кордону «Муніципальна варта», яке вже патрулює місто разом із підрозділами Нацполіції України.

Про це розповів керівник апарату Київської міської державної адміністрації Володимир Бондаренко, повідомляє прес-служба міської влади.

"У нас немає завдання замінити поліцію. Проте, безпека на вулицях нашого міста – це наша загальна справа. У нас є необхідність допомогти правоохоронцям, аби рівень вуличної злочинності знизився", – зазначив Бондаренко.

За його словами, Київська міська спілка ветеранів АТО стала основою цього громадського формування. Ревізійну комісію очолила Юлія Цепун – дружина Героя Небесної Сотні.

Він зауважив, що членом громадського формування може стати громадянин, якому виповнилось 18 років, який пройшов медичний огляд та спецнавчання в органах поліції.

"Закликаю активних киян, які бажають захищати від злочинців свій дім, вулицю, район, місто приєднуватися до «Муніципальної варти». Я нагадаю, найбезпечнішими наші вулиці були в лютому-березні 2014 року, коли кияни вийшли на їхній захист. Сьогодні ми можемо допомогти підтримати лад на вулицях столиці", – наголосив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-