У Києві біля ресторану вибухнула граната Ф-1

У Києві біля ресторану вибухнула граната Ф-1

Укрінформ
Біля одного з ресторанів у Печерському районі Києва вибухнула граната Ф-1, постраждалих немає.

Про це в понеділок повідомляє прес-служба поліції Києва.

«Учора о 21:30 до Печерського управління поліції надійшло повідомлення про те, що перед центральним входом до ресторану пролунав вибух», - йдеться в повідомленні.

Як розповів начальник слідчого відділу Печерського управління поліції Святослав Приходько, на виклик негайно виїхала слідчо-оперативна група, яка оглянула місце події та опитала охоронця. За словами працівника закладу, він знаходився у приміщенні, коли почув вибух.

«За попереднім висновком фахівців-вибухотехників, біля ресторану вибухнула граната «Ф-1», уламками якої пошкоджено фасад та кілька вікон закладу. На території ми знайшли та вилучили металеві фрагменти корпусу гранати та частини запалу до неї», - повідомив Приходько.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України, яка передбачає до 10-ти років позбавлення волі. Наразі правоохоронці встановлюють обставини події та осіб, причетних до злочину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-