Столичні комунальники впоралися з наслідками снігопаду - Кличко

Столичні комунальники впоралися з наслідками снігопаду - Кличко

Укрінформ
Мер Києва Віталій Кличко зазначив, що столичні комунальники впоралися з наслідками снігопаду.

Про це  він повідомив під час робочої наради щодо прибирання снігу в столиці, передає кореспондент Укрінформу.

"Збоїв у роботі міста не було. 120 тисяч тонн снігу було за цей час вивезено. Вся комунальна техніка знаходилась на вулицях", - сказав Кличко.

Він зазначив, що транспортного колапсу у столиці не було,  весь склад комунального транспорту і вчора і сьогодні вийшов на вулиці для перевезення пасажирів.

Він також звернувся до власників автотранспорту з проханням не паркувати приватні автівки на узбіччях доріг і в заборонених для цього місцях, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки.

"Хочу ще раз звернутися до власників автотранспортних засобів: не залишайте автівку на ніч, її можуть евакуювати, тому що автівки заважають прибиранню снігу", - додав він.

Також, за його словами, у найближчі дні головним завданням комунальників є упорядкування зупинок, тротуарів та дворових просторів.

Також були залучені представники Міністерства оборони, Національної поліції для того, щоб очистити місто від снігу.

Як зазначив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, у Києві працюють 76 інспекторів, які перевіряють стан очищення тротуарів біля закладів. "За минулу добу вони виписали понад 1300 приписів та склали близько 100 адмінпротоколів", - сказав Пантелеєв. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-