На вулицях Києва працюють майже 270 одиниць снігоприбиральної техніки

На вулицях Києва працюють майже 270 одиниць снігоприбиральної техніки

Укрінформ
У столиці на дорогах працюють 267 одиниць снігоприбиральної техніки та бригади з ручного прибирання. 

Про це повідомляє прес-служба "Київавтодору" у Фейсбуці.

"З ночі понеділка 267 од. снігоприбиральної техніки та бригади з ручного прибирання безперервно працюють на вулично-дорожній мережі", - йдеться у повідомленні.

Станом на 6.00 ранку повний комплекс робіт з оброблення та очищення автодоріг від снігу був проведений чотири рази. Станом на 8.30 такі роботи виконуються вже вп'яте, адже опади не припиняються, і ще дві години тому почищені дороги знову накриває сніг.

"Уночі, щоб впоратися з такою інтенсивністю снігу та забезпечити на ранок проїзний стан доріг, очищення проводилося колонами снігоприбиральної техніки у складі 5-9 машин. Зранку "великі" колони були розбиті на менші у складі до 3 од. спецтехніки, щоб не заважати руху автотранспорту", - повідомили у корпорації.

Бригади з ручного прибирання та трактори зі спеціальним обладнанням працюють на тротуарах та зупинках громадського транспорту.

Щоб забезпечити безпечний рух автотранспорту дорогами столиці протягом доби підприємства комунальної корпорації "Київавтодор" використали 1753 тонни солі та 1462 тонни піщано-соляної суміші.

Дорожники продовжують роботи у посиленому режимі, до прибирання вулично-дорожньої мережі задіяна вся наявна техніка та людські ресурси.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-