В Києві у трьох школах отруїлися 42 учні

В Києві у трьох школах отруїлися 42 учні

Укрінформ
У столиці розслідують спалах гострої кишкової інфекції серед вихованців Київської середньої спеціалізованої музичної школи-інтернату ім. М.В. Лисенка, Київського державного хореографічного училища та Державної художньої середньої школи ім. Т.Г. Шевченка м. Києва.

Про це повідомляє Держспоживслужба.

"На сьогодні кількість постраждалих не змінилося та становить 42 особи. В інфекційному відділенні Київської міської дитячої клінічної лікарні № 1 станом на ранок 05.02.2017 року на стаціонарному лікуванні залишається 8 постраждалих", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за результатами епідеміологічного розслідування спалаху гострої кишкової інфекції у трьох навчальних закладах рішенням постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 04.02.2017 року тимчасово припинено роботу ТОВ «ВІРА-КОНТІ ПРЕМ'ЄР», яке забезпечувало харчування учнів зазначених закладів.

Крім того, направлено лист на адресу Головного управління Національної поліції у м. Києві про відкриття кримінального провадження за фактом виявлених порушень санітарного законодавства щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням, відповідно до ст. 325 Кримінального кодексу України.

Епідеміологічне розслідування та лабораторні дослідження тривають.

Ситуація перебуває на контролі Держпродспоживслужби  м. Києва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-