Під Кабміном

Під Кабміном "гудуть" власники авто з іноземними номерами

Фото
Укрінформ
Перед Кабінетом міністрів України зібралося близько 100 представників громадської організації "АвтоЄвроСила". Вони вимагають прийняття законопроекту 5567, для врегулювання використання машин з іноземною реєстрацією.

Про це у вівторок журналістам заявив народний депутат України Володимир Парасюк, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Прем'єр-міністр України він все ж таки з партії "Блок Петра Порошенка", і тут є питання політичної складової. І ми мусимо розуміти, що потрібно з Кабінетом міністрів ці речі погодити, щоб вони дали своє добро, і тоді ж реальність того, що у Верховній Раді буде 226 голосів", - сказав він, пояснюючи, чому протестувальники зібралися саме поблизу Кабміну.

Парасюк зазначив, що без голосів фракції "БПП" цей законопроект "просто не буде проголосований у Верховній Раді".

Перед будівлею уряду на місці для паркування машин та вздовж дороги стоять кілька десятків автомобілів з іноземними номерами. За громадським порядком стежать представники патрульної поліції та бійці Нацгвардії. Рух вулицею Грушевського не перекритий.

Протестувальники закликають ухвалити законопроект 5567, який врегульовує використання машин з іноземними номерами в Україні. Зокрема, законопроектом передбачено запровадження "умовного часткового звільнення від оподаткування" ввезених з-за кордону авто і встановлення за це "справедливої плати".

З метою привернути до себе увагу урядовців водії-протестувальники всі разом почали сигналити.

Протестувальники поки не планують покидати місце пікету. Наразі ситуація спокійна.

Фото: Євген Любімов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-