У Києві горіла офісна будівля

У Києві горіла офісна будівля

Фото
Укрінформ
У Києві ліквідовано пожежу в одноповерховій офісній будівлі на території одного з підприємств, в результаті якої вогнем знищено покрівлю та перекриття на площі 250 кв м, пошкоджено оздоблення стін, офісна техніка та меблі.

Про це інформує ГУ ДСНС України у м. Києві.

"20 січня о 06:12 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу в одноповерховій офісній будівлі на території одного з підприємств по вул. Клеманській, Дніпровського району столиці", - йдеться у повідомленні.

На місце події негайно прибули вогнеборці найближчих пожежно-рятувальних підрозділів. Як виявилось, пожежа виникла в коридорі загального користування на стіні в місці розташування розетки. Швидкому поширенню полум’я сприяла пластикова обшивка стін коридору, горіння супроводжувалось інтенсивним задимленням. Завдяки оперативним та скоординованим діям вогнеборців вже о 07:24 займання було локалізовано та попереджено подальше поширення полум’я. О 08:03 пожежу було ліквідовано.

На місці пожежі працювало 14 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також 56 чоловік особового складу.

Ймовірною причиною пожежі є коротке замкнення електропроводів з послідуючим горінням, проте остаточну причину встановить слідство.

Жертв та постраждалих під час пожежі немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-