Київрада набирає співробітників в Управління з питань децентралізації

Київрада набирає співробітників в Управління з питань децентралізації

Укрінформ
Секретаріат Київської міської ради оголосив конкурс на заміщення вакантних посад в Управління з питань децентралізації, розвитку місцевого самоврядування, регіональних та міжнародних зв'язків.

Про це повідомили у прес-службі Київради.

"Це нове управління, тож у його майбутніх співробітників є унікальна можливість створити якісний фідбек з громадою. Відділи вирішуватимуть нагальні потреби міста у частині громадських ініціатив, а також забезпечуватимуть розвиток місцевого самоврядування у столиці. Переконаний, що нова команда побудує якісний діалог з громадою, а кияни отримуватимуть комфортні сервіси", - зазначив заступник міського голови - секретар Київради Володимир Прокопів.

В управління потрібні головні спеціалісти та заступники начальників профільних відділів.

Бажаючі долучитись до команди управління мають подати документи протягом 30 календарних днів від дня публікації оголошення про конкурс (23 грудня 2016 року).

Документи приймаються до 21 січня включно за адресою: 01044, м Київ-44, вул. Хрещатик, 36, (на конкурс).

Відповідні вакансії, кваліфікаційні вимоги до них та необхідні для подачі документи можна знайти у розділі "Вакансії" на сайті Київради.

Як повідомлялося, у жовтні у секретаріаті Київради створили Управління з питань децентралізації, розвитку місцевого самоврядування, регіональних та міжнародних зв'язків.

Управління створюється за прикладом Скандинавських країн, де уже десятки років питаннями взаємодії з громадою займаються спеціальні відділи. Складатиметься воно з двох відділів - з питань децентралізації та з питань розвитку місцевого самоврядування, регіональних та міжнародних зв'язків.

Новостворене управління працюватиме з електронними зверненнями громадян, займатиметься проведенням громадських слухань, взаємодіятиме з громадою у побудові нового європейського діалогу між владою та суспільством.

У відповідному управлінні працюватиме 12 співробітників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-