У Києві горів склад з продуктами

У Києві горів склад з продуктами

Фото, відео
Укрінформ
Столичні рятувальники ліквідували пожежу у двоповерховому складському приміщенні по вул. Пухівській, 1-А,  внаслідок пожежі згоріли товарно-матеріальні цінності (цукор, борошно тощо).

Про це повідомляє ГУ ДСНС України у м. Києві.

"18 грудня о 22:55 до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про загорання в двохповерховому складському приміщенні по вул. Пухівській, 1-А", - йдеться у повідомленні.

До місця виклику негайно було направлено рятувальників із найближчих пожежно-рятувальних підрозділів. По прибуттю до місця виклику було встановлено, що загорання сталося в окремо розташованому двоповерховому складському приміщенні розміром 65х15 м.

Пожежу вогнеборцям вдалося локалізувати о 01:13 19 грудня та о 02:10 ліквідувати.

Складність гасіння пожежі полягала в дальності розташування об’єкту, недостатньому протипожежному водопостачанні на території об’єкту, а також невчасному повідомленні пожежно-рятувальних підрозділів про виникнення пожежі.

 На місці події працювала 21 одиниця основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 73 чоловік особового складу підрозділів ГУ ДСНС України у м. Києві.

 Причина пожежі встановлюється. Потерпілих та травмованих немає.  Координацію гасіння пожежі здійснювала оперативна група реагування на надзвичайні ситуації ГУ ДСНС України у м. Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-