Київрада викликала

Київрада викликала "на килим" керівника патрульної поліції столиці

Укрінформ
Київська міська рада проголосувала за запрошення на засідання керівника патрульної поліції Києва Юрія Зозулі та його заступника Олега Чувілкіна на другу половину дня для коментування дій патрульної поліції під час мирних протестів 14 жовтня, 29 жовтня, 16 листопада цього року. 

За це рішення проголосувало 86 депутатів Київради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Проект рішення про звернення до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова щодо звільнення Зозулі та Чувілкіна на розгляд виніс народний депутат Київради від фракції «Свобода» Юрія Сиротюк.

Він стверджує, що представники патрульної поліції Києва під безпосереднім керівництвом начальника патрульної поліції Києва Юрія Зозулі та його заступника Олега Чувілкіна під час проведення мирних протестів 14 жовтня, 29 жовтня та 16 листопада цього року брали участь у розгоні цих зібрань, побитті та безпідставному затриманні активістів.

У зв'язку з цим Сиротюк звернувся до депутатів Київради з проханням підтримати зазначений проект рішення.

«На мою думку, потрібно запросити цих людей (Зозулю і Чувілкіна) сюди і заслухати їх, і якщо приймати це рішення, то лише в їх присутності. І це позиція нашої фракції», - наголосив депутат Київради від фракції «Солідарність» Андрій Странніков.

Секретар Київради Володимир Прокопів підтримав цю пропозицію і виніс її на голосування.

«За - 86, проти - 0, утрималося - 0», - додав Прокопів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-