У Київській Лаврі з 1 грудня запрацює Резиденція Святого Миколая

У Київській Лаврі з 1 грудня запрацює Резиденція Святого Миколая

Укрінформ
Резиденція Святого Миколая 1 грудня урочисто відчинить двері у Великій Лаврський дзвіниці.

Про це повідомляє прес-служба Національного Києво-Печерського заповідника, який спільно з Печерською районною в м. Києві держадміністрацією є організатором проекту

"Щоп'ятниці, суботи та неділі, а також 19 грудня з 12.00 до 17.30 Святий Миколай вітатиме гостей особисто. 17 грудня Резиденція Святого Миколая, за сприяння унікального масштабного Всеукраїнського проекту "Ukrainian People / Ukrainian Kids", прийме в себе дітлахів загиблих Героїв АТО. Резиденція працюватиме до 30 грудня включно", - ідеться в повідомленні.

Цьогорічною святковою новиною для відвідувачів стане унікальний проект, ініційований заповідником, - написання найдовшого листа Святому Миколаю, який буде заявлений на участь у конкурсі для занесення в Книгу Рекордів України.

Відвідавши Резиденцію Святого Миколая, діти та дорослі матимуть чудову нагоду не тільки поговорити зі Святим Миколаєм і поділитися з ним найпотаємнішими бажаннями, а також сфотографувати цей яскравий момент та отримати подарунок. А ще - відвідати виставку художніх робіт "Казковий вернісаж"; побувати в альтанці бажань; здійснити відеорепортаж стежками Миколая Чудотворця; скуштувати новорічні солодощі, відвідати майстер-клас з прикрашання святкових пряників.

В Україні Святий Миколай традиційно вважається улюбленцем дітей та їхнім захисником. Він робить їм приємні сюрпризи на свій день - подарунки. У Києві на честь Чудотворця було побудовано до 30 храмів. Найбільш відомі, що збереглися до сьогодення, - Микільсько-лікарняна церква у Києво-Печерській Лаврі та храми Подолу. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-