У СБУ кажуть, що не блокували роботу «Гулівера»

У СБУ кажуть, що не блокували роботу «Гулівера»

Укрінформ
Служба безпеки України не блокувала роботу розважального центру «Гулівер».

Про це повідомив сьогодні на брифінгу керівник Апарату СБУ Олександр Ткачук, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Інформація про блокування СБУ роботи «Гулівера» не зовсім відповідає дійсності. Насправді співробітниками СБУ, Генпрокуратури та Нацполіції ініційовано проведення низки слідчих дій в рамках кримінальних проваджень, пов'язаних з банком «Михайлівський». Нашими співробітниками було ініційовано проведення слідчих дій саме офісного центру, а не розважального центру «Гулівер», - сказав Ткачук.

Він зауважив, що коли правоохоронці знаходилися поруч з офісним центром «Гулівер» охороною та адміністрацією «Гулівера» було прийнято рішення про блокування системи доступу до будівлі, відключення ліфтів та інші дії, які призвели до того, що окремі люди не могли потрапити в будівлю. Ці обмеження, за його словами, жодним чином не пов'язані зі слідчими діями, які проводили правоохоронці.

Як повідомлялося, що сьогодні близько 9-ї години входи і виходи з будівлі торгово-розважального центру «Гулівер» блокували люди в чорному з автоматами. Вони контролювали вхід і вихід. Станом на 9.30 представники СБУ і Генпрокуратури увійшли у будівлю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-