Заворушення в Києві: лікарі заявляють про трьох потерпілих

Заворушення в Києві: лікарі заявляють про трьох потерпілих

Фото
Укрінформ
До чергової частини київської поліції від медичних працівників надійшли повідомлення про трьох потерпілих, які отримали тілесні ушкодження під час заходів.

Про це інформує прес-служба столичної поліції.

"У одного з них – забої від падіння з парапету, у другого – різана рана руки. Ще одна людина звернулася за допомогою до лікарів швидкої допомоги, попередньо, з реакцією на стрес", - йдеться в повідомленні.

Поліція також зазначила, що у "віче" на Майдані Незалежності взяли участь близько 400 осіб. За правопорядком слідкували правоохоронці та військовослужбовці Нацгвардії.

"Окремі учасники акції намагалися пронести на "віче" автопокришки та підпалити їх, але злагоджені дії працівників поліції завадили їм це зробити. Посилені заходи безпеки триватимуть до завершення усіх масових акцій, згідно раніше поданих заявок", - додали у прес-службі.

Як повідомляв Укрінформ, частина учасників "віча" дісталася до вул. Великої Васильківської та почала трощити скло на другому поверсі будівлі номер 23б, де розташована прес-служба і редакція сайту об'єднання "Український вибір".

Згодом частина мітингувальників, яка відділилася від натовпу, що громив будівлю на Великій Васильківській, перемістилася до відділення російського "Сбербанку" біля метро "Площа Льва Толстого".

Активісти розбили вітрини, виламали вхідні двері. Частина мітингувальників зайшла всередину і почала трощити меблі у банківській установі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-