Поліція вирішує, як кваліфікувати напад на

Поліція вирішує, як кваліфікувати напад на "Сбербанк" у Києві

Укрінформ
Поліція Києва вирішує питання щодо правової кваліфікації інциденту на вулиці Пушкінській, де група людей намагалася проникнути в приміщення одного з банків.

Про це повідомляє прес-служба столичної поліції. 

"Надійшла інформація, що натовп людей на вул. Пушкінській намагається проникнути в приміщення одного з банків. Зараз поліція на місці події спілкується з кількома чоловіками, які трощили меблі і нібито виносили оргтехніку. На цей час встановлюються обставини події, а також приймається рішення щодо правової кваліфікації", - зазначили у відомстві.

Як повідомлялося, раніше частина учаників "віча" на майдані Незалежності дісталася до вул. Великої Васильківської та почала трощити скло на другому поверсі будівлі номер 23б, де розташована прес-служба і редакція сайту об'єднання «Український вибір».

Згодом частина мітингувальників, яка відділилася від натовпу, що громив будівлю на Великій Васильківській, перемістилася до відділення російського «Сбербанку» біля метро «Площа Льва Толстого». Активісти розбили вітрини, виламали вхідні двері. Частина мітингувальників зайшла всередину і почала трощити меблі у банківській установі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-