У КМДА підрахували, скільки зароблять під час Євробачення підприємці Києва

У КМДА підрахували, скільки зароблять під час Євробачення підприємці Києва

Укрінформ
У Київській міській державній адміністрації спрогнозували, скільки коштів отримає місто від туристів безпосередньо під час проведення "Євробачення-2017", а також за весь наступний рік.

Про це на брифінгу у вівторок розповів заступник голови КМДА Олексій Резніков, повідомляє кореспондент Укрінформу.  

"Ми очікуємо до 20 тисяч візитерів у місті Києві, які протягом 2 тижнів будуть перебувати в місті Києві. За оцінками експертів у сфері туризму, мінімальна кількість грошей, які плануємо отримувати в місті, - це до 100 євро в день від одного іноземного туриста. Це гроші, які будуть витрачатися в готелях, ресторанах, інших місцях. Тобто 20 млн євро додатково мають надійти в кишені підприємців міста Києва", - сказав Резніков, при цьому висловивши сподівання, що вони доброчинно сплатять податки до бюджету.  

А щодо туристичної привабливості, за його словами, то загалом у наступному році в Києві очікується близько 1 млн 300 туристів - як за рахунок підготовки до Євробачення, так самого Євробачення та інших подій. 

"Давайте не забувати, що у нас ще буде відбуватися світовий чемпіонат по хокею в той же самий час в Палаці спорту", - додав Резніков.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-