У Києві поліція затримала іноземців-грабіжників з автоматом Калашникова

У Києві поліція затримала іноземців-грабіжників з автоматом Калашникова

Фото
Укрінформ
У Києві оперативники Голосіївського району впіймали зловмисників, які два дні тому пограбували киянина. Під час огляду їхнього автомобіля були вилучені патрони і автомат Калашникова.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва. https://www.npu.gov.ua/uk/publish/article/2049675

"Під час відпрацювання території працівники кримінальної поліції зупинили авто, яке рухалося із порушенням правил дорожнього руху. У машині перебували троє іноземців. Під час огляду транспортного засобу у салоні виявили 40 патронів до вогнепальної зброї, 12 патронів - до травматичної та автомат Калашникова", - йдеться у повідомленні.

За словами начальника Голосіївського управління поліції Сергія Куленка, при перевірці з’ясувалося, що чоловіки – 1969, 1984 та 1995 років народження – причетні до пограбування киянина: два дні тому вони відібрали у чоловіка сумку із документами та банківськими картками. На цей час їм уже оголошено про підозру в скоєнні правопорушення, передбаченого частиною другою статті 186 Кримінального кодексу України. Усі вони затримані. Вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу, додав Куленко.

Окрім того, за фактом виявлення автомата і набоїв розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Вилучені речі відправили для проведення експертизи. Зловмисникам загрожує до семи років ув’язнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-