У Києві затримали стрільця з «Петрівки»

У Києві затримали стрільця з «Петрівки»

Укрінформ
Співробітники карного розшуку Оболонського управління поліції затримали правопорушника, який поблизу станції метрополітену «Петрівка» тяжко поранив чоловіка.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

"Правоохоронці ретельно відпрацювали місце події, встановили свідків та очевидців. В результаті проведених оперативно-розшукових заходів столичні оперативники затримали підозрюваного чоловіка та вилучили у нього предмети, схожі на пістолет та патрони", - йдеться у повідомленні.

Вилучені предмети направлені на відповідні експертні дослідження.

Зловмисник визнає провину, але називає свій вчинок самообороною. У поліції з’ясували, що 32-річний чоловік раніше мав проблеми із законом через зберігання наркотичних речовин.

Слідчий відділ Оболонського управління поліції змінив попередню кваліфікацію кримінального провадження на ст. 15 ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’ятнадцяти років тюремного ув’язнення.

Наразі уродженцю Миколаївщини повідомлено про підозру у вчиненні злочину та обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. Досудове слідство триває.

Як повідомлялось раніше, поблизу станції метрополітену «Петрівка» невідомий чоловік вистрілив у перехожого. В результаті потерпілий отримав два вогнепальні поранення грудної клітки та наразі перебуває під наглядом лікарів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-