Стрілянина біля метро «Петрівка»: загрози життю постраждалого немає

Стрілянина біля метро «Петрівка»: загрози життю постраждалого немає

Фото
Укрінформ
Поблизу станції метрополітену «Петрівка» невідомий під час суперечки двічі вистрілив у чоловіка та втік. Розпочато кримінальне провадження.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва. 

«До чергової частини Оболонського управління поліції надійшло повідомлення: поблизу станції метрополітену «Петрівка» чути постріли та крики. За вказаною адресою терміново прибули автопатрулі поліції та слідчо-оперативна група. На місці події правоохоронці виявили закривавленого чоловіка. За попередніми висновками медиків, він отримав одне проникаюче і одне непроникаюче поранення грудної клітини. 35-річний потерпілий перебуває під наглядом лікарів, його життю нічого не загрожує. Поліцейські з'ясували, що у постраждалого виник раптовий конфлікт із незнайомцем. Після словесної суперечки зловмисник вистрілив у нього та втік», - йдеться у повідомленні.

За даним фактом слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження із попередньою кваліфікацією за ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років тюремного ув'язнення.

Фото: НПУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-