Siemens попередила, що не буде обслуговувати незаконно ввезені до Криму турбіни

Siemens попередила, що не буде обслуговувати незаконно ввезені до Криму турбіни

Укрінформ
Німецька компанія Siemens AG заявила, що не буде обслуговувати свої незаконно ввезені з Росії до Криму турбіни, якщо ці дані підтвердяться.

Як зазначено в повідомленні компанії, «Сіменс» ужив усіх можливих юридичних заходів, щоб не допустити такого завезення виробів фірми у підсанкційний Крим, і вживе належних оперативних заходів, щоб не допустити незаконного використання обладнання, а саме не буде надавати ніяких поставок чи послуг для монтажу, підтримки роботи і гарантійного обслуговування.

Компанія наголосила, що багато разів попереджала всіх клієнтів, що виконує всі експортні обмеження, і підтвердила, що якщо перенаправлення недавно закуплених турбін із Росії до Криму дійсно відбулося, це становитиме очевидне порушення контрактних домовленостей.

Читайте також: Росія попри санкції завезла до окупованого Криму турбіни Siemens - ЗМІ

Наразі компанія перевіряє повідомлення про доставку її турбін до Криму і створила робочу групу, яка має розслідувати обставини, і ця група вже ретельно працює, щоб встановити факти, мовиться в повідомленні.

Днями в соцмережах почали з’являтися повідомлення про доставку до Криму, до міста Севастополя, газових турбін для електростанцій, які фактична російська влада будує на окупованому українському півострові, і фотографій, із яких вочевидь випливає, що це турбіни виробництва компанії «Сіменс».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-