Крим на добу може залишитися без світла

Крим на добу може залишитися без світла

Укрінформ
Окупований Крим на добу може залишитися без електроенергії.

Про це свідчить документ підприємства "Крименерго", направлений так званому голові адміністрації району Бахчисарая, повідомляє "Крим Реалії".

"З 00.00 годин 22.10.2016 до 24.00 23.10.2016 заплановано виведення в ремонт 1 СШ 220 кВ ПС 500 кВ Тамань з переведенням усіх приєднань на 2 СШ 220 кВ для вирівнювання стійок шинних роз'єднувачів 1 СШ 220 кВ ПС 500 кВ Тамань. У разі аварійного відключення 2 СШ 220 кВ ПС 500 Тамань відбудеться відключення всіх КВЛ 220 кВ електромережевого моста з відділенням енергосистеми Криму", - йдеться у повідомленні.

У зв'язку із загрозою дефіциту електроенергії та ризиком повного погашення Кримської енергосистеми керівництво "Крименерго" просить повідомити об'єкти життєзабезпечення регіону "про зниження надійності живлення споживачів енергосистеми і можливості застосування графіка тимчасового відключення споживання".

Як відомо, з грудня 2015 року до окупованого Росією Криму перестала надходити електроенергія з материкової України через пошкодження електроопор у Херсонській області. За твердженням "влади" Криму на даний час півострів забезпечується електроенергією власної генерації і по так званому енергомосту з Краснодарського краю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-