Справа Чийгоза: «потерпілий» запевняє, що не постраждав

Справа Чийгоза: «потерпілий» запевняє, що не постраждав

Укрінформ
У Сімферополі проходить чергове засідання суду у справі заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтема Чийгоза. На ньому заслуховують "потерпілих" - членів "народного ополчення".

Про це повідомляє адвокат Микола Полозов у Twitter.

Він поінформував, що до суду з'явився член першої роти «народного ополчення» Михайло Гусаров.

«За словами потерпілого Гусарова, біля Верховної Ради АРК був також Мустафа Джемілєв. Він сидів на плечах у когось, а потім пішов», – написав Полозов.

Наступним, за його словами, до зали суду запросили потерпілого Сергія Колесникова - члена 7-ї роти "народного ополчення".

"Потерпілий Колесников не вважає, що постраждав 26.02", - зазначив адвокат.

Він також заявив, що потерпілий Худоносов, шукати якого Полозов особисто приїжджав у Київ, з 2014 року не перетинав адміністративну межу з анексованим Кримом.

Раніше повідомлялося, що суд зачитав заяву потерпілого Худоносова, який повідомив, що переїхав до Києва на постійне місце проживання і не може брати участь у процесі.

Як відомо, Ахтема Чийгоза затримали у січні 2015 року за участь у мітингу на підтримку територіальної цілісності України перед будівлею Верховної Ради Криму 26 лютого 2014 року. Російська влада анексованого Криму звинувачує Чийгоза в організації масових заворушень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-