Іслямов сказав, що дала блокада Криму

Іслямов сказав, що дала блокада Криму

Укрінформ
Громадянська блокада Криму, яка розпочалася рівно рік тому, продемонструвала, що саме кримські татари найбільше мотивують державу повертати окупований півострів.

Про це заявив координатор акції "Громадянська блокада Криму" Ленур Іслямов, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Ця блокада показала, що ми як корінний народ Криму як ніхто інший мотивуємо цю державу повертати Крим. Рік тому ми були іншими, ми були романтично налаштовані, не уявляли, з чим нам доведеться зіткнутися. Ми ідеалізували партнерів, які у нас були, і нашу українську владу у чомусь ідеалізували. Зараз ми стали іншими і чомусь навчилися. Ця блокада нас загартувала. Ми зробили так, що окупант почав нами займатися, він створив такий же штаб, до якого увійшли силовики російської імперії. Вони займалися нами, тобто він витрачав великі гроші. І витрачає до цього дня. І це зробили громадяни України, а не держава”, - сказав Іслямов.

На його переконання, завдяки блокаді українцям вдалося відновити національну справедливість та гордість, спонукати владу до дій, об’єднати суспільство навколо повернення Криму, а головне - почати процес деокупації. “Ми почали цей процес. Навіть, якщо ми зробили якийсь маленький крок, то це уже добре”, - зауважив координатор акції.

Іслямов також запросив усіх бажаючих взяти участь у відзначенні річниці блокади Криму 24 вересня на Чонгарі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-