"Потерпілі" у справі Чийгоза кажуть, що і в очі його не бачили

Політв’язні
Укрінформ
У п'ятницю у ході так званого суду над Ахтемом Чийгозом жоден з двох свідків звинувачення не підтвердив дії звинуваченого, які б кваліфікувалися, як "організація масових безладів".

Про це у Фейсбуці написав перший заступник Меджлісу кримськотатарського народу Нариман Джелялов/

" Сьогодні в ході судового засідання у справі Ахтема Чийгоза допитали двох свідків-"потерпілих". За словами адвоката, жоден з них не підтвердив обставини звинувачення на адресу Ахтема Чийгоза, не зміг вказати на будь-які його дії, які можна було б кваліфікувати як "організацію масових заворушень". Більш за те, вони навіть не бачили, та й не знайомі з Ахтемом Чийгозом. Подібні свідчення дають більшість "потерпілих", - написав Джелялов.

Як він наголошує, це вчергове доводить надуманість звинувачень на адресу Ахтема Чийгоза, а також те, що, швидше за все, всі обвинувачення будуватимуться на "таємних свідках".

За словами Джелялова, наступне засідання у справі Чийгоза відбудеться у вівторок, 30 серпня о 9.30.

Як повідомляв Укрінформ, Ахтем Чийгоз перебуває під арештом з 29 січня 2015 року. Проти нього і ще шістьох кримських татар сфальсифіковано кримінальну справу про масові безлади у ході мітингу 26 лютого 2014 року біля Верховної Ради Криму. Так званий Верховний суд Криму виділив справу Ахтема Чийгоза в окреме провадження. Чийгозу інкримінують організацію масових безладів біля стін парламенту АРК 26 лютого 2014 року. 20 липня суд продовжив йому арешт до 8 жовтня.

Фото: Крим.Реалії

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-