Росія в Криму здатна застосувати ядерну зброю - ГУР

Росія в Криму здатна застосувати ядерну зброю - ГУР

Укрінформ
За даними Головного управління розвідки Міністерства оборони України, на території анексованого Росією Криму вже є засоби доставки ядерної зброї.

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький, повідомляє прес-служба ГУР.

"Засоби доставки ядерної зброї зараз розташовані на території Криму - на аеродромах і на військово-морській базі Севастополя. Це бойові кораблі і підводні човни. Самі ядерні боєзаряди перебувають на території Південного військового округу Російської Федерації", - заявив Скібіцький в ефірі "Радіо Свобода".

За його словами, при необхідності ядерні боєзаряди доставлять на територію півострова і вони будуть готові до застосування.

"Вони можуть бути доставлені або на територію Криму, в разі ухвалення такого рішення, для оснащення засобів доставки, або ж ці ядерні боєприпаси можуть бути поставлені на літаки, коли вони перекидаються на аеродроми Південного військового округу. Після цього зброя буде готова до бойового застосування", - зазначив Скібіцький.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-