Іслямов сказав, що було приводом для блокування його компанії

Іслямов сказав, що було приводом для блокування його компанії

Ексклюзив
Укрінформ
Кримські окупанти на 90 днів призупинили роботу компанії "СімСітіТранс".

Про це в ексклюзивному інтерв'ю Укрінформу повідомив власник і генеральний директор ТОВ "Сімсітітранс" Едем Іслямов (батько власника телеканалу ATR і координатора Громадянської блокади Криму Ленура Іслямова).

"У середу, 29 червня, на підставі ухвали суду Криму робота "Сімсітітранс" призупинена на 90 днів", - повідомив Едем Іслямов.

За його словами, причиною припинення діяльності одного з найбільших перевізників в Криму стали такі "важкі" порушення, як неправильно оформлений шляховий лист.

"Порушення порядку ведення шляхового листа, порушення тривалості робочого часу водіїв, невідповідність зовнішнього і внутрішнього оформлення транспортного засобу правилам регулярних перевезень пасажирів, відсутність звірки відомостей про дорожньо-транспортні події з органами ДІБДД. Ось через такі "важкі" порушення суд вирішив призупинити діяльність підприємства на 90 днів", - розповів Іслямов.

Він зазначив, що через перебої з транспортом, які створилися у Сімферополі, маршрути компанії "СімСітіТранс" пропонують іншим перевізникам.

"Оскільки додаткових автобусів у перевізників немає, то багато хто з них був змушений знімати автобуси з діючих маршрутів, щоб хоча б частково обслужити маршрути "СімСітіТранс", - повідомив Едем Іслямов.

Як повідомляв Укрінформ, у середу з 6.00 в Криму припинена робота компанії "СімСітіТранс". Судові пристави заарештували майно і нерухомість компанії. Так звана адміністрація Сімферополя розірвала договірні відносини з ТОВ "СімСітіТранс".

Фото: ФБ/Ельза Іслямова

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-