ЄС продовжив на рік санкції проти окупованого Криму

ЄС продовжив на рік санкції проти окупованого Криму

Оновлено
Укрінформ
Євросоюз у п’ятницю продовжив до 23 червня 2017 року економічні обмежувальні заходи проти економіки тимчасово окупованої Росією АР Крим.

Відповідне рішення ухвалила у п’ятницю Рада ЄС, повідомляє власний кореспондент Укрінформу у Брюсселі.

«Рада ЄС продовжила до 23 червня 2017 року обмежувальні заходи у відповідь на незаконну анексію Криму і Севастополя Росією», - заявили в ЄС.

Ці заходи накладають обмеження для діяльності осіб і компаній з ЄС на території АР Крим. Йдеться про заборону імпорту продукції, що має походження з Криму і Севастополя; інвестування у Крим і Севастополь, включаючи заборону на придбання нерухомості, фінансування кримських компаній та надання фінансових послуг; у сфері туризму, включаючи заборону на захід круїзних суден до кримських портів; експорт до Криму визначених товарів і технологій, зокрема для використання у транспортному, телекомунікаційному та енергетичних секторах (включаючи використання у добуванні нафти, газу та корисних копалин).

Як наголошується, країни ЄС продовжують засуджувати незаконну анексію Криму і Севастополя Росією та повністю залишаються відданими імплементації політики невизнання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-