Вибух у Києві: комісія КМДА проведе виїзне засідання

Вибух у Києві: комісія КМДА проведе виїзне засідання

Укрінформ
Причину вибуху у будинку на Голосіївському проспекті, внаслідок якого дві людини загинули та шестеро постраждали, з'ясовуватиме комісія ТЕБ та НС Київміськдержадміністрації на виїзному засіданні.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

"За фактом даної події планується проведення виїзного засідання комісії ТЕБ та НС КМДА щодо встановлення причин вибуху та визначення придатності будинку для подальшої експлуатації чи відселення мешканців будинку", - йдеться у повідомленні.

Наразі встановлюється кількість людей, яких необхідно відселити з аварійного будинку. Представники Голосіївської райадміністрації разом з працівниками Товариства Червоного Хреста організували для мешканців будинку та рятувальників цілодобове харчування.

Читайте також: Вибух газу в Києві: загиблих двоє - ДСНС

Як повідомлялося, 8 липня близько 13:30 у Києві на проспекті Голосіївський, 70 у другому під’їзді триповерхової будівлі стався вибух невідомого походження з наступним займанням зруйнованих дерев'яних конструкцій. Внаслідок вибуху зруйнувані перекриття між другим і третім поверхом та покрівлю на площі орієнтовно 3600 кв.м.

Постраждали шестеро людей - одна особа від госпіталізації відмовилась, решту з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізовано, у тому числі 14-річного підлітка.

Дві людини внаслідок вибуху загинули - це жінка 1972 р.н. та чоловік.

Уночі рятувальники завершили роботи з розбирання зруйнованих конструкцій будинку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-