Вибух газу в Києві: загиблих двоє - ДСНС

Вибух газу в Києві: загиблих двоє - ДСНС

Укрінформ
У результаті вибуху в житловому будинку, який стався в Києві 8 липня у Голосіївському районі по проспекту Голосіївський, 70, загинули двоє людей.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

"Постраждало 7 осіб, 3 особи від госпіталізації відмовились, інші троє з травмами різного ступеню важкості госпіталізовані до лікарні, серед яких одна дитина 14-ти років. Дві людини загинуло, жінка 1972 року народження та чоловік, анкетні дані наразі встановлюються", - йдеться у повідомленні.

Пошуково-рятувальні роботи продовжуються. На місці події задіяно 34 одиниці основної та спеціальної техніки та 186 людей особового складу.

Читайте також: Вибух у Києві: Кабмін тримає ситуацію на контролі

На місці події працює комісія Голосіївської РДА. Також працюють представники Голосіївської районної в місті Києві адміністрації, які разом з працівниками товариства Червоного Хреста організували для мешканців будинку та рятувальників цілодобове харчування.

Причини виникнення події з'ясовуються.

Як повідомлялося, близько 13:30 у суботу у Голосіївському районі по проспекту Голосіївський, 70 в другому під'їзді триповерхової будівлі стався вибух. За попередньою інформацією правоохоронних органів, у будівлі вибухнув газ. Внаслідок вибуху сталося обрушення перекриття між другим і третім поверхом та покрівлі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-