Загиблий унаслідок вибуху авто у Києві був військовослужбовцем - МВС

Загиблий унаслідок вибуху авто у Києві був військовослужбовцем - МВС

Оновлено
Укрінформ
Загиблий унаслідок вибуху автомобіля у Києві військовослужбовець є співробітником Міністерства оборони, його посада встановлюється.

Про це в коментарі Укрінформу повідомив речник Міноборони полковник Олександр Мотузяник. 

"Загинув військовослужбовець Міністерства оборони України. Всі обставини цієї події наразі з'ясовуються, триває слідство, яке проводить Національна поліція. Поки що більше інформації ми повідомити не можемо, однак ми тримаємо руку на пульсі і чекаємо подальшого розвитку ситуації. В мене немає інформації про те, ким був загиблий, але точно можу сказати, що загинув військовослужбовець Міністерства оборони України", - сказав Мотузяник.

Водночас "Українська правда" з посиланням на джерела в оборонному відомстві повідомляє, що, за попередньою інформацією, від вибуху у Солом'янському районі загинув Максим Шаповал, який керував спецпризначенцями Головного управління розвідки Міноборони.

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок уранці на перехресті вулиць Солом'янська та Олексіївська у Києві вибухнув автомобіль Mercedes, водій загинув. 

За інформацією речника МВС Артема Шевченка, загиблий був військовослужбовцем ЗСУ 1978 р.н. Крім того, внаслідок вибуху зазнав легких травм чоловік похилого віку, який випадково опинився на місці пригоди. Ще одну жінку з осколковими пораненнями доправлено до лікарні.

В МВС називають спланованим терактом вибух автомобіля, розслідування проводитиме військова прокуратура. 

Причини й обставини вибуху встановлюються.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-