На столичній Петрівці відкрився новий сервісний центр МВС

На столичній Петрівці відкрився новий сервісний центр МВС

Укрінформ
У Києві на Петрівці відкрився новий сервісний центр МВС - вже двадцятий в Україні і третій у столиці.

Про це заявив на відкритті керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сервісний центр у "Метро" (вул. Степана Бандери, 26-б, ТЦ "Метро" - ред.) матиме можливість обслуговувати громадян за принципом екстериторіальності, тобто осіб з будь-якого куточка України. Ми бачимо тут всі ті зрозумілі і привабливі речі, які вже стали для нас стандартом, - це прозорий офіс, абсолютно ніяких зачинених кабінетів, зручне розташування центру, якість та швидкість обслуговування. Це вже 20-й новий центр в Україні, ювілейний, та 3-й у Києві", - сказав Криклій.

Він поінформував, що тут щодня громадян будуть обслуговувати 13 адміністраторів, які прийматимуть документи і займатимуться реєстрацією та перереєстрацією транспортних засобів, видачами довідок про відсутність судимості тощо. Ще 2 спеціалісти займатимуться заміною водійських посвідчень. Отримання послуг займатиме від 30 хвилин до 2 годин. Кількість послуг на день, які надаватиме такий центр громадянам, коливається від 150 до 200. Територія центру займає площу у майже 400 кв. м.

У центрі є електронна черга, інформаційна система, планшет для оцінки якості обслуговування та веб-камера, що дозволить переглядати завантаженість центру в режимі реального часу. Проте скласти практичні іспити для отримання посвідчення водія тут неможливо, оскільки при центрі немає автодрому.

Проте у центрі є дитячий куточок та зона буккросингу, які впроваджуються у всіх нових сервісних центрах МВС.

За підтримки METRO Cash&Carry Ukraine для клієнтів центру працюватиме додатковий сервіс - громадянам надходитиме sms-повідомлення щодо інформування про готовність документів.

"До кінця року в нас дуже амбітні плани - відкриття 50 сервісних центрів нового зразка по Україні. Також найближчим часом ми хочемо створити український аналог Carfax і CarCheck - те, що є світовою практикою і зовсім зрозумілим інструментом для автомобілістів, - це історія автомобіля, і ще безліч сервісів, які будуть пов'язані з лібералізацією і спрощенням отримання послуг. Окремо до кінця року хочемо запровадити послугу реєстрації зброї, коли здійсняться відповідні зміни до нормативно-правових актів", - додав Криклій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-